Over ons

Over Groot Wegenbouw

Groot Wegenbouw is al sinds 2008 specialist in het (her)inrichten van openbare ruimtes. Daarbij kan het gaan om een kleine praktische aanpassing, maar ook om het complete ontwerp en de herinrichting van een woon- en/of industriegebied. Alle werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw zijn bij Groot Wegenbouw in goede handen. Dus ook het aanbrengen van riolen, het plaatsen van een steiger en het (machinaal) bestraten van een plein.

We maken terreinen bouw- en woonrijp, zorgen voor reconstructies van wegen en rioleringen, verharden asfalt en onderhouden of restaureren wegen, pleinen en riolen. Kortom: alles op het gebied van infra.

Groot Wegenbouw is gevestigd in het Noord-Hollandse Limmen, maar onze projecten zijn door heel Nederland te vinden. Dankzij ons jonge en dynamische team en ons ruime aanbod van eigen materieel, zijn wij zeer flexibel inzetbaar.

Onze klanten kiezen voor ons, omdat wij een totaaloplossing bieden. Wij adviseren op basis van de klantvraag en kunnen vervolgens het complete project leveren van ontwerp tot onderhoud. Voor de klant heeft dit veel voordelen, zoals het uitbesteden van het  projectmanagement; u hebt slechts één contactpersoon voor het gehele project. Daarnaast ontvangt u ook slechts één bedrijf over de vloer, in plaats van meerdere partijen.

Wij staan voor een duurzame en veilige manier van werken en wij geloven in de toekomst. Daarom zijn wij al jarenlang Erkend Leerbedrijf en bieden wij BBL-leerlingen de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien in ons bedrijf en/of vakgebied.

Daarnaast zijn wij volledig gecertificeerd. Door ISO9001 voor kwaliteitsmanagement en VCA* voor veilig werken.

Kortom, wij zijn een volwaardige en betrouwbare partner in de grond- weg- en waterbouw. Wij staan voor gedegen vakmanschap en wij denken graag met u mee.

Denk groot. Denk Groot Wegenbouw.

Recent project

Amsterdam - Haparandadam

Amsterdam - Haparandadam

Opdrachtgever: het Havenbedrijf Amsterdam
Periode: 2020
 
De harparandadam was aangetast door spoorvorming en deze hebben wij opnieuw gestraat.
Om toekomstige spoorvorming op de Haparandadam te voorkomen hebben wij een laag van 15CM Duomix aangebracht onder het straat zand.
 
Lees verder >
COA
Desaunois
Gemeente Zandvoort
GP Groot
Hillen Roosen
IC Netherlands
Smits Bouwbedrijf
Edilon Sedra
Van Wijk Vastgoedonderhoud
Heddes Bouwbedrijf
OCS
Van Wijnen
Ooijevaar
van Gelder

/PoahJohnDeer.png

Kleine en grote projecten

Wij leveren totaaloplossingen voor alle infra-projecten.

/Ribbon.png

Volledig gecertificeerd

Groot Wegenbouw is volledig gecertificeerd volgens ISO9001 en VCA* en wij zijn een Erkend Leerbedrijf.

/EenDak.png

Alles onder één dak

Wij verzorgen alle projecten van ontwerp tot aan oplevering en onderhoud. U hebt dus één contactpersoon en niet meerdere bedrijven over de vloer.

2019 | Ontwikkeld door Zeno