Certificering

Onze certificaten

Groot Wegenbouw is volledig gecertificeerd wat inhoudt dat wij een betrouwbare partner zijn met een duurzame, toekomstgerichte en veilige manier van werken.

NEN-EN-ISO-9001 certificering

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van de processen in onze organisatie. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze organisatie kan voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat wij altijd aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

VCA*

Welzijn en veiligheid van onze medewerkers is van uitermate groot belang voor de continuïteit van onze organisatie, maar ook onze klanten willen risico’s uiteraard tot een minimum beperken. VCA certificering is de meeste voorkomende vorm van certificering in Nederland om aan te tonen dat een bedrijf veiligheidsbewust werkt en veiligheidsrisico’s en ongevallen zoveel mogelijk probeert te beperken. VCA* is het certificeringsniveau gericht op de directe beheersing van VGM (kerngebieden Veiligheid, Gezondheid en Milieu) tijdens het uitvoeren van werkzaamheden zonder het inschakelen van onderaannemers.

Erkend Leerbedrijf

De Wet Educatie- en Beroepsonderwijs verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Wij zijn trots om al jaren een Erkend Leerbedrijf te zijn, want dat betekent dat wij een schoolvoorbeeld voor de branche zijn. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons vakmanschap.

Recent project

Amsterdam - Haparandadam

Amsterdam - Haparandadam

Opdrachtgever: het Havenbedrijf Amsterdam
Periode: 2020
 
De harparandadam was aangetast door spoorvorming en deze hebben wij opnieuw gestraat.
Om toekomstige spoorvorming op de Haparandadam te voorkomen hebben wij een laag van 15CM Duomix aangebracht onder het straat zand.
 
Lees verder >
COA
Desaunois
Gemeente Zandvoort
GP Groot
Hillen Roosen
IC Netherlands
Smits Bouwbedrijf
Edilon Sedra
Van Wijk Vastgoedonderhoud
Heddes Bouwbedrijf
OCS
Van Wijnen
Ooijevaar
van Gelder

/PoahJohnDeer.png

Kleine en grote projecten

Wij leveren totaaloplossingen voor alle infra-projecten.

/Ribbon.png

Volledig gecertificeerd

Groot Wegenbouw is volledig gecertificeerd volgens ISO9001 en VCA* en wij zijn een Erkend Leerbedrijf.

/EenDak.png

Alles onder één dak

Wij verzorgen alle projecten van ontwerp tot aan oplevering en onderhoud. U hebt dus één contactpersoon en niet meerdere bedrijven over de vloer.

2019 | Ontwikkeld door Zeno