Onze diensten

Onze diensten

De werkzaamheden binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw zijn inmiddels uitgegroeid tot onze belangrijkste tak van sport. Dankzij onze ervaren vakmensen en onze (unieke) machines zijn wij in staat allerlei werkzaamheden op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw uit te voeren. Wij werken zowel voor overheidsorganisaties als het bedrijfsleven.

Ontwerp en realisatie

Het gehele traject -van ontwerp tot oplevering en onderhoud- kunt u bij ons onderbrengen. Dit maakt ons verantwoordelijk voor het complete project. En dat is ook graag hoe wij werken.

Wij verzorgen het ontwerp en de technische onderbouwing en maken daarvoor de benodigde tekeningen. Uiteraard nemen wij hierin het programma van eisen en de berekeningen en wetgeving mee.

Grond

Dankzij onze ruime ervaring en ons unieke machinepark zijn wij in staat om volledig zelfstandig grootschalige grondverzetprojecten uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het bouwrijp maken van terreinen voor nieuwbouwprojecten
  • het aanleggen van rioleringen
  • het ophogen van terreinen
  • reconstructie en egalisatie
  • grondwerk voor bestratingen

Weg

Voor alle soorten verhardingen kunt u terecht bij Groot Wegenbouw. Van industrieterreinen tot oprijlanen, van pleinen tot parkeerplaatsen, van fietspaden tot schelpenpaden; onze stratenmakers zijn van alle markten thuis.

De te gebruiken materialen variëren van straatklinkers tot betonplaten en asfalt. Naast het aanleggen en aanpassen van verhardingen, leggen wij ook alle aanverwante zaken aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van alle mogelijke verkeersvoorzieningen of het aanpassen van bushaltes voor mindervaliden. Voor grotere oppervlaktes maken wij gebruik van een mechanische straatmachine, waarmee het aanleggen van een stoep of straat binnen een mum van tijd gerealiseerd wordt.

Water

Uiteraard kunnen wij ook beschoeiingen, steigers en aanlegvoorzieningen plaatsen. Zowel paalschot-constructies als volledige damwanden behoren tot de mogelijkheden. Ook voor het plaatsen van vlonders en aanlegsteigers zijn wij uw geschikte partner. Dankzij onze ruime ervaring in het maken van houtconstructies, bieden wij u maatwerk voor elke situatie.

Recent project

Amsterdam - Haparandadam

Amsterdam - Haparandadam

Opdrachtgever: het Havenbedrijf Amsterdam
Periode: 2020
 
De harparandadam was aangetast door spoorvorming en deze hebben wij opnieuw gestraat.
Om toekomstige spoorvorming op de Haparandadam te voorkomen hebben wij een laag van 15CM Duomix aangebracht onder het straat zand.
 
Lees verder >
COA
Desaunois
Gemeente Zandvoort
GP Groot
Hillen Roosen
IC Netherlands
Smits Bouwbedrijf
Edilon Sedra
Van Wijk Vastgoedonderhoud
Heddes Bouwbedrijf
OCS
Van Wijnen
Ooijevaar
van Gelder

/PoahJohnDeer.png

Kleine en grote projecten

Wij leveren totaaloplossingen voor alle infra-projecten.

/Ribbon.png

Volledig gecertificeerd

Groot Wegenbouw is volledig gecertificeerd volgens ISO9001 en VCA* en wij zijn een Erkend Leerbedrijf.

/EenDak.png

Alles onder één dak

Wij verzorgen alle projecten van ontwerp tot aan oplevering en onderhoud. U hebt dus één contactpersoon en niet meerdere bedrijven over de vloer.

2019 | Ontwikkeld door Zeno